Betalen

Mister Cash/Bancontact
De Belgische variant van iDEAL. Net zoals bij iDEAL is uw betaling meteen ontvangen en kunnen wij direct uw bestelling verzendklaar maken. Bancontact/Mister Cash is een populair betaalsysteem in België. De werking ervan is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. Uw klant voert zijn banknummer in en bevestigt de betaling met het beveiligingsmiddel, bijv. de paslezer, van de bank. De betaling is daarna definitief en niet storneerbaar.

SOFORT banking
U kunt bij Blaupunkt Alarm ook betalen met SOFORT banking. SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in elf landen beschikbaar. Met SOFORT Banking is het online betalen eenvoudiger dan ooit! U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling - sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt.

Creditcard
Je kunt er ook voor kiezen om te betalen met creditcard. Bij ons kun je betalen met Mastercard en Visa die in Nederland of België zijn uitgegeven. Indien je kiest voor betaling met creditcard word je direct doorgestuurd naar de beveiligde betaalsite van PayPal. De creditcardgegevens worden gecodeerd verstuurd, waardoor je gegevens zijn beveiligd tegen onbevoegden. Je gegevens worden direct geverifieerd bij de creditcardmaatschappij, die jouw bestelling na enkele seconden goedkeurt. Zodra de creditcardgegevens zijn geverifieerd krijg je de betaalbevestiging via de e-mail.

PayPal
Heeft u een PayPal rekening of betaalt u graag met creditcard? Gebruik dan de mogelijkheid om met PayPal te betalen. Maak eenvoudig geld over naar iedereen met een e-mailadres, waar ook ter wereld. En geld sturen vanaf uw bankrekening is nog helemaal gratis ook!


Overschrijven (Bank transfer)
U kunt ook via overboekingen betalen vanaf alle SEPA landen. Dit kan dan makkelijk en vertrouwd vanaf uw eigen bankomgeving. Blaupunkt Alarm controleert dagelijks of uw betaling binnen is.

Let op!
* Vermeld altijd het bestelnummer bij uw betaling.
* Mochten wij uw betaling na vijf werkdagen niet hebben ontvangen dan word de bestelling automatisch geannuleerd.

Veilig betalen
Blaupunkt Alarm stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar kunnen betalen op het internet. Wij maken dan ook gebruik van een beveiligde SSL-omgeving. In deze omgeving worden de betalingsgegevens gecodeerd opgeslagen, wat betekent dat deze volledig afgeschermd worden en niet door anderen gelezen of achterhaald kunnen worden.